voetbal-spelletjes.nl

Footballgames for you phone

Prachtige visuals en spannende wedstrijden met FIFA 16 Ultimate Team

FIFA is een voetbalspel dat overal ter wereld bekend is. Electronic Arts Sportgames, kortweg AE Sports, ontwikkelde een app van het spel. Dit geeft liefhebbers de mogelijkheid om altijd en overal een potje te spelen met hun favoriete voetballers. fifa16FIFA 16 Ultimate Team is enorm gedetailleerd met een uitstekende visuele kwaliteit. Het spel wordt elk jaar vernieuwd dus je speelt telkens met reële spelers in hun officiële teams. Als gamer kan je kiezen uit meer dan 10.000 voetballers uit 500 clubs. Daarnaast krijgen gamers bij FIFA 16 de kans om een eigen team samen te stellen. Kies zelf je favoriete voetballers, de perfecte tactiek en de mooiste outfits voor je fantasieteam. Maak tenslotte de keuze om als manager je team te leiden op de bank of zelf te voetballen op het veld.

Creëer, train en beheer je eigen team met Top Eleven

Zit je liever aan de zijlijn van het veld terwijl je nadenkt over de beste tactiek, spelercombinatie of technische oefeningen voor de voetballers? Dan is Top Eleven – Be a Soccer Manager wellicht een app voor jou. Top Eleven is enorm populair onder games en heeft miljoenen online spelers. Als manager krijg je de kans om een eigen team samen te stellen en te trainen volgens jouw strategische kennis en ideeën. Met dit elftal kan je vervolgens deelnemen aan verschillende wedstrijden en competities. De wedstrijden worden telkens live gespeeld, wat betekent dat je als manager altijd paraat moet staan. Zowel tijdens als voor een wedstrijd moet het technische spel immers aangepast worden, wil je kans maken op een zege.

Scoor zoveel mogelijk goals met Football Kicks.

Football Kicks is eenvoudig, vermakelijk en verslavend. Dit verklaart wellicht de populariteit van het spel. Football Kicks werd al meer dan 30 miljoen keer gedownload. footbalkicksHet doel van Football Kicks is vanzelfsprekend, scoor zoveel mogelijk doelpunten met een penalty of vrije trap. Om deze simpele opdracht wat moeilijker te maken, kan je kiezen uit zes verschillende situaties. Scoor bijvoorbeeld zoveel mogelijk goals binnen een bepaalde tijd of gebruik de perfecte techniek om de bal voorbij de doelman te krijgen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om Beat the Wall, Win the Euros, Cross the Ball en Sudden Death te spelen. Gamers kunnen hun spelers personaliseren en bijgevolg het uiterlijk van hun eigen voetbalheld geven. Wat nog rest is simpelweg swipen over het scherm en hopen dat de bal in de netten terecht komt.

Real Football: gratis, realistisch en een opwindende voetbalsfeer

Real Football werd ontworpen door Gameloft, een gewichtige spelontwikkelaar in de Google Play online winkel. Hoewel de app gratis is, zijn de visuals, de vele effecten en de spelopties enorm goed. Bij Real Football krijg je de kans om een droomteam samen te stellen en ze door middel van jouw tactische ideeën naar de top te leiden. Hoe meer wedstrijden je wint, hoe meer topspelers, extra faciliteiten of vaardigheden kunnen worden verdiend. Deze zijn essentieel om het hoogste niveau te bereiken. Daarnaast kan je eerdere wedstrijden bestuderen en vervolgens de techniek van de spelers bijschaven.

  • Categories

    • No categories
  • Archives