voetbal-spelletjes.nl

Football Star van Microgaming

imgresDe online gokkasten van Microgaming zijn een begrip op het gebied van online gokkasten: Het spel wordt gespeeld conform de bekende “243 -ways to win” methode. Dit betekent dat er 243 winnende combinaties op de kast voorkomen. Een redelijke kans tot het winnen van een prijs! Ook aan het geluid van een gokkast wordt veel aandacht besteed: toeters, bellen, aanstekelijke muziekjes en natuurlijk het geluid van geld wanneer een gokkast tot uitbetaling overgaat of er een prijs wordt gewonnen.

Heel veel liefhebbers van online video gokkasten die graag willen spelen voor echt geld zoeken naar een online video gokkast met een thema wat hen aanspreekt. Uiteraard heeft iedere gokkast zijn eigen ontwerp met de bedoeling zoveel mogelijk mensen te verlokken tot het wagen van een gokje. De Football Star van Microgaming voorziet in de behoefte van mensen die zin hebben in gokspelletje op een van de online video gokkasten en van voetbal houden. Alles staat in het teken van voetbal. De geluiden klinken nog het meest als commentatoren bij een belangrijke wedstrijd en doen je geloven dat je in een echt voetbalstadion zit. Alle gebruikte symbolen hebben te maken met voetbal. Een echt geweldige online casino gokkast voor alle voetbal liefhebbers en een genot om op te spelen. Maar je hoeft geen verstand van voetbal te hebben of op de hoogte te zijn van de laatste transfers en andere ontwikkelingen in de voetbalcompetitie om op deze online gokkast te spelen. Net als bij alle andere gokkasten gaat het er om met de draaiende rollen winnende combinaties te vormen die ervoor zorgen dat de gokkast geld gaat uitbetalen. Natuurlijk hangt de hoogte van de uitkering vast aan het bedrag wat wordt geïnvesteerd. Gokken op het internet hoeft niet veel geld te kosten: Deze prachtige online gokkast van Microgaming is een betaalbare optie voor iedere speler die op zoek is naar een spannende online video gokkast. De inzet kan verschillen van $ 0.01 tot $ 0.10. Het is ook mogelijk een weddenschap op de kast af te sluiten voor een bedrag van $ 0.50. Voor spelers die graag voor wat meer geld een gokje willen wagen kan de inzet worden verhoogd tot een bedrag van maximaal $ 50 per speelronde. In tegenstelling tot de meeste andere gokkasten kent de Football Star geen jackpot systeem. In plaats daarvan kun je tijdens het spel gratis speelrondes winnen en is er tijdens die speelrondes een kans op de zogenaamde 5000 coin fixed jackpot winnen waarmee je je eigen tegoed lekker kan verhogen. Een prima alternatief!

Het logo van het Football Star Spel is de zogenaamde joker of het “wild symbol” van de kast. Wanneer je op dit Football Star Logo draait, kan je deze iedere andere afbeelding laten aannemen om een zo hoog mogelijke combinatie te vormen. Op iedere rol zijn verschillende jokers geplaatst. Ook een fantastische feature is het zogenaamde “Striking Wild” event. De “breker” die in het spel gebruikt wordt heeft de afbeelding van een voetbal en kan overal op de rollen opduiken. In het geval van drie brekers op een rij gaat de gokkast tot uitbetaling over en krijg je als extra bonus ook nog eens een free spins! Afhankelijk van het aantal brekers dat tevoorschijn is gekomen kan een speler tussen de 15 en 25 free spins verdienen. Football Star is een geweldige online gokkast voor iedereen die plezier heeft in het spelen van de 243-ways to-win spellen van Microgaming. Met alle speciale kenmerken, verschillende manieren om gelduitkeringen te ontvangen is dit een ideale keuze voor online gokken. Zeker een aanrader!

  • Categories

    • No categories
  • Archives